Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

22. 01. 2022. 17:32   >>  17:40 2

SIMIĆ NAKON MEČA

"Do sada igrali bez pritiska, sustiglo nas neiskustvo"

Jedan od heroja naše rukometne reprezentacije golman Nebojša Simić smatra da je pritisak učinio svoje u duelu sa Holandijom.

Simić je ušao odlično u meč, upisao šest odbrana, ali u nastavku nije uspio da zadrži isti ritam.

"Sustiglo nas je neiskustvo na velikim takmičenjima. Do sada smo igrali ne razmišljajuči ni o čemu, jednostavno uživajući u rukometu, sa samopouzdanjem, a fantastičnom energijom koja je danas izostala. Mislim da smo počeli da shvatamo šta možemo da napravimo i u kojem smo naletu bili", rekao je Simić tza TVCG.

Za dva dana naša selekcija igra protiv Francuske, koja je olimpijski šampion i jedan od favorita za zlato.

"Prvi put igramo sa Francuskom. Lako je slaviti i biti prijatelj i brat kad se dobija, a sad treba da se pokažemo.Ja ove momke cijenim što god da se desi do kraja", istakao je Simić.

U tim se vratio Miloš Božović, ali, nažalost, nije mogao slaviti pobjedu.

"Dosta ishitrenih šuteva. Ne znam da li se mali pritisak uvukao jer smo navikli javnost na dobre partije. Što god dobro da smo odradili, odmah smo primili gol. Nismo uspjeli da ispratimo taj trkački ritam. Treba vidjeti gdje smo griješil i ići dalje punom snagom", kazao je Božović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније