Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R. [ TVCG ]

12. 01. 2022. 21:36 >> 21:55

MRVALJEVIĆ ZA TVCG

"Konačno smo na terenu"

Trudićemo se da pružimo maksimum protiv Danske i nadam se da će momci da ostanu zdravi i kompletni za sljedeću utakmicu, rekao je šef štručnog štaba i v.d. selektora rukometne reprezentacije Crne Gore Draško Mrvaljević, uoči početka Evropskog prvenstva.

Crna Gora šesti put nastupa na šampionatima Evrope, a u prethodnih pet puta samo jednom uspjela je da izbori plasman u drugi krug.

Crna Gora igraće u A grupi, u Debrecinu, sa Danskom, Slovenijom i Sjevernom Makedonijom.

"Konačno smo na terenu. Probaćemo da se zabavljamo. Daćemo sve od sebe, 100 posto naših mogućnosti i vidjećemo za šta će to da bude", rekao je Mrvaljević.

"Lavovi" će biti uskraćeni za skoro čitavu bekovsku liniju.

"Ovo prvenstvo je trebalo da bude za pojedine igrače kada počinje njih zreli stadijum igre", dodao je Mrvaljević.

Crnogorski rukometaši na startu šampionata, sjutra u 20 sati i 30 minuta sa prenosom na TVCG 2, značajno oslabljeni zbog koronavirusa igraće sa Danskom.

"Nemam puno toga dodati o svjetskom i olimpijskom prvaku. Trudićemo se da pružimo maksimum i nadam se da će momci da ostanu zdravi i kompletni za sljedeću utakmicu", zaključio je Mrvaljević.

Za subotu zakazan je duel sa Sjevernom Makedonijom (18.00), dok će se u ponedjeljak sastati sa Slovenijom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније