Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

13. 12. 2021. 18:40 >> 18:42
2

NIŠTA NE ZAMJERA EKIPI

Popović: Sve polako ide svojim tokom

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore na 22. mjestu je završila učešće na Svjetskom prvenstvu.Selektorka "lavica" Bojana Popović rekla je da njena ekipa ne smije da dozvoli da juri prednost rivala. Naša selekcija je izgubila u posljednjem meču Glavne faze od Poljske 33:28.

"Same smo sebe dovele u situaciju da jurimo rivala, a nemamo taj kredit sa ovakvom ekipom, to što stvorimo moramo da damo. U 1. poluvremenu smo šutirali 10-1 iz stopostotnih šansi, maltene smo svaki put pogađale golmanku, a iz tih promašaja su dolazili laki golovi protivnika. To je uticalo na loš osjećaj odbrane, sve je krenulo nizbrdo.U nastavku smo počele agresivnije da igramo na njihovog lijevog beka, uzele nekoliko lopti i dale lakše golove. Dijana Ujkić je pokazala da na nju može da se računa na desnom krilu, Ivona Pavićević je mnogo bolje šutirala... Žao mi je što nismo upisale pobjedu u glavnoj fazi, ali je bitno da su se djevojke borile do kraja i da su sve zdrave. Biće prostora da se sve analizira, bitno je da su djevojke iz dana u dan postajale pravi tim", naglasila je.

Popović je istakla da ništa ne zamjera ekipi.

"Svih 60 minuta su izgarale, bilo je grešaka, promašaja, svega, ali ne možemo im zamjeriti. Bile smo u potpuno izmijenjenom sastavu, sve se izdešavalo brzo, ali se nisu predavale nijednog trenutka. Ponijećemo dosta utisaka, da vidimo šta je dobro, a šta loše. Ponosna sam, ne mogu da im zamjerim ni za jedan momenat na terenu.Đina Malović je pokazala da je veliki potencijal. Konačno se opustila, bila je u grču, jer nije bila u sistemu četiri-pet godina. Polako to ide svojim tokom, a naravno da nam je žao, jer smo mogle bolje da odigramo i 1. poluvrijeme sa Rusijom, kao i ovo protiv Poljske", zaključila je Popović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније