Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

07. 12. 2021. 22:40   >>  22:41

POPOVIĆ O DRUGOJ FAZI

"Nemamo dugačak roster, ali ćemo se boriti"

Na Svjetskom prvenstvu slijede tri teške utakmice za "lavice", a večerašnja partija protiv Francuske uliva optimizam.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je večeras odod Francuske 19:24 (12:12) u utakmici posljednjeg, trećeg kola A grupe.

"Kazna za Tatjanu Brnović nas je dosta koštala, na početku drugog poluvremena primili smo četirti vezana gola sa igračem manje. Više bih se okrenula borbi koje su "lavice" prikazale svih 60 minuta. Ja sam ponosna, nevjerovatno koliku energiju imaju. Teško je igrati sa Francuskom, svi znamo koliko je jaka, a kada imaju naklonost sudija onda je još teže", kazala je za TVCG selektorka Bojana Popović.

Publika se vratila na tribine, a bila je na strani naše selekcije.

"Bitno da je pubilka aplaudirala nšim djevojkama, što je potvrda da smo stvarno pokazale i dale sve ono što smo trebale. Pobjeda nije došla, nekako se osjećamo svi ponosno i posle ove utakmice mogu da kažem da je pred ovom ekipom blistava budućnost, samo da nastave da rade i da se bore kao danas", rekla je Popović.

Crnu Goru u nastavku šampionata čekaju dueli sa Rusijom, Srbijom i Poljskom.

"Svaka utakmica će biti teška. To je sve ekipe koje odlično igraju, dobro su tehničke potkovane, a mi ćemo biti sve umornije jer praktično jedna ista ekipa igra. Mi probamo da rotiramo i održimo svježinu za drugu fazu, ali nemamo dugačak roster kao ostale reprezentacije ali ćemo se boriti", poručila je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније