Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

27. 10. 2021. 17:50 >> 17:52

"PLAVI" NAJPRIJATNIJE IZNENAĐENJE

Jablan: Cilj opstanak, bićemo sve bolji

Rukometaši Budućnosti u prvih pet kola nove sezone Prve lige izgubili su samo od lidera na tabeli i branioca titule prvaka Lovćena. Cetinjani i rukometaši Budvanske rivijere imaju maksimalan učinak od pet pobjeda a Budućnost je treća sa 7 osvojenih bodova, koliko ima i Partizan iz Tivta na četvrtom mjestu.

Podgoričani su u prvoligaško društvo ušli kroz doigravanje, a da su spremni za mečeve najvišeg ranga pokazalo je pet prvih kola. Tri pobjede, jedan remi i jedan poraz zabilježili su izabranici trenera Nikole Jablana na startu nove sezone.

"Zadovoljan sam urađenim u dosadašnjem toku prvoligaškog takmičenja, takođe i bodovnim saldom. Planirano smo i ostvarili, a jedino smo mogli da bolje prođemo u Pljevljima, gdje smo remizirali sa Rudarom, a bili smo blizu pobjede",ističe prvi stručnjak Budućnosti Nikola Jablan.

Mladi trener ističe da su Lovćen i Budvanska rivijera glavni kandidati za najviši plasman, a da je cilj njegove ekipe očuvanje prvoligaškog statusa.

"Cetinjani i Budvani prikazali su najviše u ovih prvih pet kola, što je i bilo očekivano. Oni će u međusobnim duelima odlučivati o prvom mjestu. Naš cilj je ostanak u društvu najboljih, a naravno i finansijska konsolidacija kluba. Još ima prostora za uigravanje tima i siguran sam da ćemo kako vrijeme bude odmicalo igrati još bolje. Pauzu zbog EHF nedjelje iskoristićemo na najbolji način. U petak 29. oktobra odigraćemo na Ceinju od 17 sati prijateljsku utakmicu protiv Lovćena i to će nam biti odlična provjera pred 6.kolo i duel sa Mornarom na domaćem terenu. Barani su solidno odigrali na startu sezone tako da ćemo ozbiljno prići i toj utakmici", poručuje Jablan.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније