Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

23. 02. 2013. 22:22   >>  22:17

SAVLADALI SUTJESKU

Rukomet: Lovćen u polufinalu Kupa

Rukometaši Lovćena savladali su na Cetinju ekipu Sutjeske 27:26 (19:12), i tako se plasirali u polufinale Kupa Crne Gore.

Žrijebom je, ranije, odlučeno da se na finalni turnir direktno plasiraju Mojkovac i Danilovgrad, a četvrti učesnik biće pobjednik duela Ulcinja i Budvanske rivijere, zakazanog za 13. mart.

Pobjednik tog četvrtfinala u polufinalnom meču sastaće se sa Lovćenom, dok će se za drugo mjesto u finalu boriti Mojkovac i Danilovgrad.

Finalni turnir Kupa Crne Gore biće odigran 20. i 21. maja, a do 1. marta biće otvoren konkurs za domaćina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније