Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R. [ Pobjeda ]

08. 09. 2021. 11:07 >> 11:09

POPOVIĆ

Pletikosić se polako vraća, Džaferović izgubljena za polusezonu

Trener ženskog rukometnog kluba Budućnost Bojana Popović kazala je da se Matea Pletikosić polako vraća nakon što je povrijedila zglob, dok je za polusezonu izgubljena Katarina Džaferović, koja će 10. septembra na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata.

Finiš priprema za meč sa Podravkom u Koprivnici rukometašice Budućnost Bemaxa iskoristile su na pravi način.

Sparing trening sa kadetima Lovćena za Bojanu Popović i saradnike pokazao je da bi ekipa mogla u subotu do dobrog rezultata na startu Lige šampiona. I ne samo jučerašnji sparing meč, već i duel sa Krimom u Ljubljani kada su nakon odmora bile bolje od kvalitetnog rivala.

"Privodimo kraju rad i sklapamo puzle za ono što je najbolje u ovom momentu i pokušavamo iskoristiti sve igračice koje su zajedno posljednji mjesec. Ono što su pokazali treninzi i rad sa muškarcima je da postoji dobra energija i da su sve željne duela i da se uklapaju u ono što se od njih traži. Tako da je to najbitnije, a da li će u datom momentu sve to da funkcioniše – vidjećemo. Želja nam je da one slušaju i rade ono što se od njih traži – što su pokušale i radile u protekli mjesec. Ako budu na dobrom nivou mislim da možemo da se nadamo dobrim rezultatima tokom Lige šampiona. Vjerujem da ćemo kroz utakmice da rastemo kao ekipa i da će neke stvari djevojke između sebe da pronađu i shvate da je ovo visok nivo rukometne igre. Takvom nivou treba da se prilagode i uživaju na terenu i šansu koja im se ukazala iskoriste na najbolji način. I, naravno, postanu dobri igrači", kazala je Popović.

"Plave" će u Koprivnicu sa još uvijek manje oporavljenom Mateom Pletikosić, dok je za polusezonu izgubljena Katarina Džaferović koja će 10. septembra na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata.

"Matea je povrijedila zglob i polako se vraća. Sigurno će na nju uticati povreda u nekom dijelu igre, ali ne treba o tome da razmišlja. To što bude mogla da pruži sigurno će pružiti. To je sport, a sve je jednostavnije kada su svi zdravi. Nadamo se da ćemo biti zdravi jer samo tako možemo da sklopimo treninge i da dođemo do željenog nivoa igre, a onda kroz utakmice i dobre prezentacije. Prošle nedjelje Nikolina Vukčević je iskočila iz sistema dva, tri treninga, a sve to ometa rad. Borićemo se i protv toga", zaključila je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније