Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

29. 11. 2013. 18:39   >>  18:42 1

SLIKA NA POKLON

Katarina Bulatović posjetila COK

Naša proslavljena olimpijka Katarina Bulatović i Emir Bešlija, generalni sekretar Rukometnog saveza Crne Gore, danas su u prostorijama Crnogorskog olimpijskog komiteta razgovarali sa predsjednikom COK-a Dušanom Simonovićem i njegovim saradnicima.

Simonović je u dobrodošlici naglasio da je COK kuća crnogorskih olimpijaca, a u opuštenom razgovoru našlo se mnogo tema za priču. Evocirale su se uspomene sa Olimpijskih igara u Londonu 2012.godine i odlično izdanje naših rukometašica, krunisano olimpijskom medaljom. Pomenuo se i Kaćin presudni pogodak u četvtfinalnom meču protiv reprezentacije Francuske.

“Naše rukometašice su ponos nacije, a što se tiče naših očekivanja na Svjetskom prvenstvu ja sam već obezbijedio komplet karata za finale u Beogradu”,kazao je Simonović, a odmah je i dobio odgovor.

“Sigurna sam da ćete ih iskoristiti. Treniramo odlično, imamo kvalitetan tim i vjerujem da ćemo spremno dočekati Svjetsko prvenstvo”, kazala je Bulatović.

Predsjednika Simonovića interesovali su dalji sportski i lični planovi naše olimpijke. U januaru će odlučiti da li će ostati u Đeru ili promijeniti klub, dok Olimpijske igre Rio 2016. vidi kao dalji cilj. Paralelno sa uspješnim bavljenjem sportom, Katarina nalazi vremena za obrazovanje i studira na Univerzitetu Donja Gorica.

Neposredan povod susreta u COK-u bio je poklon galerije Most, umjetnička slika afirmisanog crnogorskog slikara Voja Vlahovića, koju je Kaća sa zahvalnošću primila.

(tekst i foto: Handballme.me)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније