Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R.

02. 09. 2021. 15:40 >> 15:39
2

ZAVRŠILA REPREZENTATIVNU KARIJERU

Klikovac se oprostila od "lavica"

Ljevoruka rukometašica Andrea Klikovac završila je reprezentativnu karijeru za Crnu Goru.

Poslije decenije igranja za nacionalni tim odlučila je nakon Olimpijskih igara u Tokiju da se potpuno posveti klupskim obavezama.

"Svaku sreću i puno uspjeha želim reprezentaciji. Nadam se da će u budućnosti djevojke Crnoj Gori donositi još puno slavlja i medalja. Sa nacionalnim timom sam učestvovala na velikim takmičenjima i uradili smo kao tim puno za našu zemlju. Smatram da smo i na posljednjem velikom u Tokiju ostvarile veliki uspjeh", rekla je 30-godišnja Klikovac za mnerukomet.me.

Klikovac je još sa juniorskom reprezentacijom osvojila bronzu, dok je 2012. podigla pehar namijenjen najboljoj selekciji Evrope.

Ona  je član Bukurešta sa kojim ima ugovor još dvije godine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније