Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ zrkb.me ]

02. 07. 2021. 17:33   >>  17:33

STIGLA IZ ŠVEDSKE

Kepić nova igračica Budućnosti

Crnogorska reprezentativka i dosadašnja članica švedskog Skevdea Ilda Kepić nova je igračica Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Kepić, koja ima 26 godina, igra na poziciji lijevog beka, a paraf na jednogodišnji ugovor stavila je u prostorijama kluba, u prisustvu predsjednice Radmile Petrović i trenera Bojane Popović.

Na pripremama reprezentacije za Olimpijske igre u Tokiju, Kepić je na širem spisku i u fokusu stručnog štaba „lavica“ za buduće akcije državnog tima, a selektorku Popović, koja je i trener našeg kluba uvjerila je da ima kvalitet da bude dio dvostrukog šampiona Evrope.

"Veoma sam srećna što sam potpisala ugovor sa klubom kao što je Budućnost. Od kada sam počela da igram rukomet, moja najveća želja je bila da postanem članica ovog kluba. Velika mi je čast što se taj san ostvario i što ću naredne sezone biti u prilici da sarađujem sa trenerom Bojanom Popović, koja je moj igrački idol i najbolja igračica svih vremena. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri i s nestrpljenjem očekujem novu sezonu i izazove koje ćemo imati u Ligi šampiona. Očekujem da ćemo biti jaki kao ekipa i da ćemo zahvaljujući timskom duhu, uspjeti da budemo konkurentni svim protivnicima u elitnom takmičenju", kazala je Kepić.

Djevojka rođena 17. januara 1995. godine u danskom Tistedu, prije švedskog Skevdea, nastupala je za danske klubove Skive, Randers, Vendsisel i Holstebro.

Prethodno je ugovor sa našim klubom potpisala lijevi bek Ivana Mitrović, dok su krilo Ivona Pavićević, golmanka Armel Atingre i pivot Nikolina Vukčević potpisale nove ugovore, a sa pozajmice se iz mađarskog Dunafera vraća golmanka Anastasija Babović.

Time se nastavlja sa formiranjem tima Bojane Popović za narednu sezonu, u kojoj će Budućnost igrati u grupi A DELO EHF Lige šampiona sa francuskim Brestom, mađarskim FTC-om, rumunskim CSM Bukureštom, njemačkom Borusijom, ruskim Rostovom, danskim Esbjergom i hrvatskom Podravkom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније