Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

23. 04. 2021. 19:00 >> 19:02
2

NOVI MANDAT

Bošković i naredne četiri godine potpredsjednik EHF-a

Bivši predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore, Predrag Bošković i naredne četiri godine obavljaće funkciju potpredsjednika Evropske rukometne federacije (EHF), odlučeno je na kongresu te asocijacije u Beču.

Njegov protivkandidat, Holanđanin Tjark de Lange povukao je kandidaturu.

Bošković je za potpredsjednika EHF-a prvi put imenovan 2016. godine na 13. Kongresu EHF-a u Austriji.

Ukupno 139 kandidata predloženih od 38 nacionalnih federacija konkurisalo je za 53 funkcije u okviru EHF-a.

Na kongresu na kojem su pravo glasa imali delegati iz 50 federacija, za predsjednika je ponovo izabran Mihael Viderer, koji je bio i jedini kandidat.

U radu kongresa u Beču, koji će biti nastavljen u subotu kada je na dnevnom redu nekoliko značajnih dokumenata za budućnost rukometa, učestvuje predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније