Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

20. 04. 2021. 20:54   >>  22:26 1

ČESTITKE ZVANIČNIKA

"Crna Gora je ponosna na vas"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je plasman ženskoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore na Svjetsko prvenstvo u Španiji krajem ove godine.

"Crna Gora je ponosna na vas! Još jedan podvig. Prvo Olimpijske igre, a sad i Svjetsko rukometno prvenstvo. Bravo lavice!", napisao je Đukanović na Tviteru.

Premijer Zdravko Krivokapić čestitao je plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Još jedan veliki podvig naših lavica i plasman na Svjetsko prvenstvo! Bravo, djevojke! Na redu je Tokio!", napisao je Krivokapić na Tviteru.

I Vlada Crne Gore je uputila čestitke "lavicama".  

"Naše lavice osigurale učešće i na Svjetskom prvenstvu. Još jednom ste učinile Crnu Goru ponosnom. Srećno u Španiji", piše na zvaničnom nalogu Vlade Crne Gore.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je čestitke "lavicama", stručnom štabu i Rukometnom savezu Crne Gore povodom plasmana na Svjetsko prvenstvo u Španiji

"Postigli ste rezultat vrijedan divljenja, a naše građane učinili srećnim i ponosnim. Uvjeren sam da ćete i na ovoj svjetskoj sceni koja vaš čeka potvrditi reputaciju najboljeg sportskog ambasadora naše zemlje", napisao je Bečić na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније