Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

19. 04. 2021. 16:45   >>  16:46

POPOVIĆ UOČI REVANŠA

Ne sumnjam da će Crna Gora biti na SP

Žensku rukometnu reprezentaciju sjutra očekuje revanš protiv Bjelorusije u baražu sa Svjetsko prvenstvo koje će u decembru ove godine biti održano u Španiji.

Izabranice selektorke Bojane Popović su u prvom duelu, u petak u Podgorici slavile 29:23 i sa šest golova prednosti dočekuju novi okršaj protiv selekcije iz bivše sovjetske republike.

"Utisak poslije prve utakmice nije bio gorak, jer šest razlike je dobar rezultat, ali znamo da možemo mnogo bolje. Spremale smo se da budemo na većem nivou, da sve budu u boljem fokusu. Ne bi uopšte trebalo da razmišljamo o razlici, već da krenemo u novi meč i od samog starta pokažemo šta znamo i možemo. Sada kada su djevojke osjetile rivala na prvoj utakmici, imaće drugačiji pristup, jer znaju da Bjelorusija igra dobar rukomet", poručila je Popović.

U prvom susretu Crna Gora je nakon bolje igre u drugom poluvremenu uspjela da ostvari pobjedu.

"Samo smo poštovale zadatke i nijesmo radile dodatne poteze, kao u 1. poluvremenu, kada su djevojke htjele da hvataju „živu“ loptu. Nisu bile strpljive da do kraja odradimo odbranu, da čekaju da lopta sama dođe. Tih 20 minuta je putokaz za ovu utakmicu, držaćemo se toga i na kraju će sve da bude kako bi trebalo", kazala je Popović.

Bjelorusija će u revanšu imati podršku navijača.

"I sa ekipom Budućnosti protiv CSKA u Moskvi smo igrale pred publikom. Vraćamo se polako nekim starim momentima. Navijači su dodatni motiv, koji je falio iskusnijim igračicama i može samo da im da dodatnu energiju kada je neko protiv njih", rekla je Popović.

Naša reprezentacija igra za plasman na 15. veliko takmičenje.

"Još jedno veliko takmičenje, na kojem bi Crna Gora trebalo da bude. Bez ikakve sumnje znam da će to tako da bude, vidjećemo samo na koji način i kakvim rezultatom će to da se završi. Vjerujem u ono što radim, kao i u ove djevojke, i ne sumnjam da će Crna Gora biti i na 15. uzastopnom velikom takmičenju", zaključila je Bojana Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније