Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

15. 04. 2021. 13:39 >> 18:26

MEHMEDOVIĆ

Favoriti smo, ali moramo ostaviti srce na terenu

Rukomeašice Crne Gore žele da izbore plasman na 15. uzastopno veliko takmičenje, a na tom putu stoji im Bjelorusija u baražu za Svjetsko prvenstvo. "Lavice" su veliki favoriti, ali sportu su najteže naprijed dobijene utakmice.

"Favoriti smo, ali posle Norveške i Rumunije ne smijemo da posustajemo i nikako da potcjenimo Bjelorusiju. Moramo dati sve od sebe, znamo za šta se spremamo. Moramo ostaviti srce na terenu kao i do sada", kazala je Majda Mehmedović.

Na kvalifikacionom turniru u Podgorici blistala je Ljubica Nenezić.

"Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu sa Bjelorusijom. Riječ je o jednom jako dobrom protivniku. U svojim redovima imaju kvalitetne bekove, ali smatram da našom dobrom odbranom i kvalitetnom energijom možemo zaustaviti protivnika i doći do željenog rezultata. Naš recept je lavlje srce, odlična energija i naša odbrana", poruka je Ljubice Nenezić.

Svjetsko prvenstvo na programu je od drugog do 19. decembra u Španiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније