Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

10. 04. 2021. 07:26   >>  07:29 1

DANAS REVANŠ SA ĐEROM

"Plave" žele na najbolji način da završe sezonu

Rukometašice Budućnosti igraće danas protiv Đera revanš utakmicu četvrtfinala Lige evropskih šampiona.

Trostruki uzastopni šampion Evrope slavio je u Podgorici 30:19 i praktično obezbijedio plasman na finalni turnir, koji će krajem maja biti odigran u Budimpešti.

"Nijesmo bili na našem nivou u prvoj utakmici, Đer je odigrao vrhunski i pokazao da je sjajan tim, ali mogli smo drugačije da uradimo neke stvari i da više poštujemo loptu. Moramo da vodimo računa o svim sitnicama, da čuvamo svaku loptu. Želimo da pružimo bolju partiju u Đeru, da odigramo hrabro i jako, pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Sigurna sam da će djevojke u posljednjem meču u Ligi šampiona ove sezone pružiti maksimum, kako bi na najbolji način završile ovu sezonu", kazala je trener Bojana Popović.

"Plave" će, u odnosu na prvi meč, biti jače za Majdu Mehmedović koja je zbog povrede tetive propustila prvi meč u Podgorici. U sastavu je i pivot Tatjana Brnović, koja iako je bila u protokolu, nije ulazila u igru prošle subote u "Bemax areni".

Duel u Đeru počeće u 18 sati.

Na korak od plasmana na finalni turnir je i Brest koji je u prvom duelu slavio protiv Meca (34:24), dok značajnu zalihu ima i CSM Bukurešt koji je na svom terenu savladao CSKA (32:27).

Posljednji četvrtfinalni par čine Vajpers i Rostov Don, koji će oba duela odigrati u Rusiji, u subotu i nedjelju, 10. i 11. aprila.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније