Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 03. 2021. 21:22 >> 21:22
5

POPOVIĆ

"Hvala djevojkama, ponosna sam na vas"

Trener Bojana Popović kazala je da je ponosna na rukometašice Budućnosti, na rezultat protiv Ferencvaroša i način na koji je ostvaren.

Rukometašice Budućnosti plasirale su se u četvrtfinale Lige šampiona, nakon što su poražene od Ferencvaroša 29:28.

Nastavak takmičenja izborile su zahvaljujući ubjedljivijoj pobjedi u prvom meču (22:19).

Popović je kazala da su očekivali tešku utakmicu.

"Odigrali smo perfektno prvo poluvrijeme u napadu i odbrani, govorile smo u poluvremenu da i u nastavku želimo da održimo isti nivo. Znale smo da će biti teško jer smo malo umorne i imale smo problema nekih 15 minuta. Nakon toga smo u posljednjih deset minuta meča vratile fokus i završile utakmicu na pravi način", kazala je Popović.

Ona je naglasila da su teška vremena iza podgoričkog kluba.

"Naša želja je bila da napredujemo i pokažemo da možemo da se borimo za svaku loptu, da uradimo nešto specijalno danas. To smo i uradile. Hvala svim mojim djevojkama, volim vas i ponosna sam na vas", kazala je Popović.

Najefikasnija u podgoričkom timu, Jovanka Radičević kazala je ponosna na tim jer je od početka sezona imao mnogo loših stvari zbog povreda.

"Bilo je veoma teško igrati bez nekih ključnih igračica, ali sam ponosna jer smo svo ovo vrijeme živjele kao porodica i dale smo maksimum na svakom treningu i utakmici. Sa trenerom Bojanom Popović koja je za nas kao prijatelj, moram da kažem da smo srećne zbog nje i uzvratile smo joj na najbolji način", kazala je Radičević.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније