Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

07. 02. 2021. 16:55 >> 16:54
4

POPOVIĆ NEZADOVOLJNA

"Mnogo grešaka u napadu, previše smo gledali na semafor"

Budućnost je pružila dobar otpor ekipi CSKA u prvom poluvremenu, a razlog poraza nije samo duža rotaciji protivnika, već činjenica da je bilo mnogo grešaka u napadu i da nije bilo raspoloženih igračica za kreaciju, izuzev Itane Grbić, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (27:23) u Moskvi u pretposljednjem kolu grupne faze DELO EHF Lige šampiona, objavljeno je na klupskom sajtu.

Popović je istakla da većina igračica nije bila na svom nivou, kako bi moglo da se priredi iznenađenje i osvoje dva boda protiv tima koji je blizu osvajanja prvog mjesta u grupi, jer mu je u posljednjem kolu na gostovanju u Đeru, dovoljan bod za ostvarenje tog cilja.

" Nije samo duža rotaciji CSKA odlučila pobjednika. Pružili smo odličan otpor u prvom poluvremenu, igrali odbranu na visokom nivou 20-25 minuta, tačno onako kako smo dogovorili i poštovali smo principe. Međutim, iz te dobre odbrane nijesmo dobili ono što smo željeli, napravili smo mnogo grešaka u prvom poluvremenu u kojem smo bili na dobrom nivou u oba pravca. Ostao je žal poslije prvog poluvremena, dosta se o tome pričalo i razmišljalo, to je bilo evidentno i u drugom poluvremenu. Nijesam zadovoljna što su djevojke previše pažnje obraćale na semafor, jer nama sada to nije u fokusu. Najvažnije nam je da gradimo igru za ono što slijedi. Napravili smo nekoliko grešaka na početku drugog poluvremena i to nas je „slomilo“. To se vidjelo na licima igračica, pokušavale smo da se vratimo u ritam i radimo ono što smo dogovorili, u tome smo donekle i uspjeli. Bilo je puno grešaka u napadu, bili smo statični, više igračica je moralo da pokuša da kreira igru, a ne samo Itana Grbić. Većina igračica nije bila na svom nivou da bi mogli da osvojimo dva boda u Rusiji, sve djevojke moraju da podignu nivo igre, napadački prije svega u narednim mečevima", kazala je Popović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније