Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ (CdM) ]

09. 01. 2021. 20:43 >> 20:50
1

POPOVIĆ NAKON MEČA

"Znali smo da će biti teško, ponosna sam"

Duel protiv Borusije je bio očekivano težak zbog problema sa povrijeđenim igračicama, ali je ostvarena pobjeda na debiju, kazala je trener Budućnosti Bojana Popović nakon trijumfa (31:27) protiv Borusije iz Dortmunda u desetom kolu Lige šampiona.

Popović je istakla da je ponosna na svoje igračice, posebno jer su znali da će biti teško zbog više povrijeđenih u redovima "plavih".

"Trenirale smo dobro u protekle dvije sedmice, imamo dobru energiju, ali znale smo da Borusija trči mnogo i da je zahtjevan protivnik. Bilo je perioda u prvom poluvremenu kada se nijesmo vraćale u odbranu na pravi način, pa je protivnik u jednom trenutnu i poveo. U poluvremenu smo dogovorili da moramo da se vraćamo bolje u odbranu, drugo poluvrijeme smo otvorile na pravi način i kažnjavale smo ih lakim golovima. Srećna sam zbog pobjede, ponosna na djevojke i zahvalna im do neba, ali sada se okrećemo narednom meču", kazala je Popović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније