Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 12. 2020. 20:51   >>  20:50 1

IZABRANA ZA IGRAČICU MEČA

Mehmedović: Od prvog dana vjerujem u plasman u glavnu fazu

Majda Mehmedović je obilježila duel naše reprezentacije protiv aktuelnih šampionki Evrope - postigla je pet golova, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Francuske. Majda je dobila priznanje za igračicu meča.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je od Francuske u Herningu 24:23, na startu Evropskog prvenstva u Danskoj.

"Veoma dobro smo otvorile prvenstvo bez obzira na poraz. Pokazale smo jedno od boljih izdanja u međusobnim duelima protiv Francuske. Drago mi je što smo pokazale karakter i ostavile srce na terenu, iako nam to nije donijelo pobjedu", kazala je Mehmedović nakon meča.

Želja joj je, kako je navela, da tako nastave i u nastavku prvenstva.

"Ostaje žal što nijesmo osvojile dva boda, ali ovo je put kojim treba da idemo i okrećemo se narednom meču koji u nedjelju igramo protiv Danske. Biće veoma teško, ali sve djevojke su pozitivnog raspoloženja nakon ovog meča. Imamo novog selektora, nijesmo imale nijedan pripremni meč, tako da nijesmo znale kako će sve to izgledati na terenu, ali ovo izdanje nam daje pozitivnu energiju", izjavila je rukoemtašica Budućnosti.

Poručila je da je ovo samo prvi korak, ali da moraju da napravimo veći.

"Moramo da ponovimo dobre stvari iz ovog duela, da ispravimo greške koje smo pravili i da odigramo dobar meč i protiv Danske. Od prvog dana vjerujem u plasman u glavnu fazu, ostaje da se vidi da li će mi se ta želja i ostvariti", zaključila je Mehmedović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније