Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 12. 2020. 15:17 >> 15:17
1

STRPLJENJE KLJUČ

Rasmunsen: Da pokušamo da umrtvimo igru

Selektor rukometašica Crne Gore Kim Rasmusen istakao je da njegova ekipa ne smije da prihvati brzi ritam Francuske, ukoliko želi da bude ravnopravan rival.

 "Lavice"u petak od 18 i 15 počinju nastup na Evropskom prvenstvu, a to će ujedno biti i debi danskog trenera na klupi naše reprezentacije.

"To je najbolji tim na svijetu, oni imaju toliko dobrih igračica, svakih 5-6 minuta ulaze nove sa istom energijom i kvalitetom. Biće nam potrebna velika koncentracija da pratimo taj tempo, ali i da budemo pametni , da pokušamo da umrtvimo igru, kako ne bismo igrali pod uslovima koje diktira Francuska", rekao je Rasmunsen.

Kazao je i da će strpljiva igra biti ključ u okršaju sa braniocem titule.

"Zajedno smo sedam dana, ne možemo mnogo da mijenjamo. Možda možemo neke stvari da unesemo u našu igru, ali nam je najvažnije kako da izdržimo njihov pritisak i kako da nađemo put do gola. Ako se postavimo u odbranu možemo da se nosimo sa njima. Ali, moramo da spriječimo njihove kontre, a najbolji način za to jeste da konstantno pravimo dobre odluke u napadu. Strpljenje će biti ključno", naglasio je Rasmusen.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније