Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 11. 2020. 11:57 >> 12:10

BOŠKOVIĆ POSJETIO SAVEZ

"RSCG će uvijek dobiti podršku EHF-a"

Predrag Bošković, u funkciji potpredsjednika Evropske rukometne federacije (EHF) posjetio je Rukometni savez Crne Gore, gdje je razgovarao sa predsjednikom saveza Petrom Kapisodom.

Iz RSCG je saopšteno da su teme sastanka bile dosadašnja saradnja Saveza sa EHF-om, koja je nedavno rezultirala i vrijednom donacijom „evropske kuće rukometa“ u vidu specijalne „Gerflor“ podloge, kao i opreme za mini rukomet, te planovi za naredni period, u kome će najveća pažnja biti usmjerena na Evropsko prvenstvo za rukometašice 2022. godine, a čiji će jedan od tri domaćina, biti i naša država.

"Ovo je zvaničan, ali i prijateljski susret, jer brojni primjeri pokazuju da je naš Savez u protekle četiri godine otkako je g-din Bošković izabran za potpredsjednika EHF-a, uvijek imao značajnu i nesebičnu podršku za sve aktivnosti i predloge. Današnji sastanak samo je jedan u nizu, jer je naša komunikacija gotovo svakodnevna, a razgovarali smo o tri značajne teme.

Istakao je da je Evropsko prvenstvo za rukometašice 2022. godine najveći rukometni događaj koji će biti održan u Crnoj Gori

"Savez je već krenuo sa predanim radom na pripremi organizacije, kako bi opravdali ukazano povjerenje, kao i svaki put do sada kada smo bili domaćini međunarodnih takmičenja za mlađe kategorije", naveo je Kapisoda.


Bošković je kazao da je za Evropsku rukometnu federaciju kvalitetna i sadržajna komunikacija sa svim članicama od izuzetnog značaja.

"Rad i aktivnosti koje u kontinuitetu realizuje Rukometni savez Crne Gore mogu da ocijenim i iz ugla nekadašnjeg predsjednika „crnogorske kuće rukometa“, ali i kao potpredsjednik EHF-a. Bez obzira na to iz kojeg ugla gledao, utisak je isti - svi zaposleni u kancelariji saveza, preko klubova do službenih lica, ulažu maksimalne napored dajući doprinos razvoju rukometa u svim centrima naše države. Posebno ističem reprezentativne selekcije sa čijim rezultatima se, s obzirom na to koliko malu bazu ima Crna Gora, sa poštovanjem odnosi cjelokupan rukometni svijet", izjavio je Bošković.

Dodao je da će Rukometni savez Crne Gore uvijek dobiti podršku za sve inicijative i upite upućene EHF-u koji će doprinijeti daljoj afirmaciji rukometa u Crnoj Gori i očuvanju značajne pozicije koju u rukometnom svijetu imaju reprezentativne selekcije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније