Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 10. 2020. 18:39 >> 14:08

MEHMEDOVIĆ PRED DANSKU

Biće veoma teško, ali tu smo da učimo

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Horsensu protiv Danske utakmicu drugog kola Zlatne lige. Crnogorske rukometašice na startu prestižnog turnira, koji se igra u okviru EHF nedjelje, poražene su ubjedljivo od zvaničnog prvaka Evrope, Francuske 29:13, dok je domaća selekcija uzgubila od Norveške 28:21. Majda Mehmedović ističe da su nedostaci u igri normalni u ovoj fazi, te da će ekipa učiniti sve da se protiv Danske i Norveške iskupi za loše izdanje na startu.

"Sve greške koje smo pravile su donekle bile i za očekivati, pogotovo protiv Francuske, koja je izuzetno jaka i kvalitetna reprezentacija. Poslije svih problema koje smo imale - pauze zbog koronavirusa i uvođenja u sistem nekih igračica koje prvi put igraju u dresu reprezentacije, te da nam je ovo prva akcija od decembra prošle godine i Svjetskog prvenstva u Japanu - nedostaci su normalni u ovom periodu. Ne smijemo da zaboravimo da smo imale i jako kvalitetnih stvari u igri. Treba samo da gledamo naprijed i da se spremamo za nešto što nas čeka", rekla je Mehmedović.

Meč sa Danskom je još jedna prilika da ekipa se dodatno uigr pred Evropsko prvenstvo u decembru, smatra naše lijevo krilo.

"Čeka nas Danska, koja je u prvom kolu izgubila od Norveške. I to je izuzetno kvalitetna reprezentacija koja mnogo trči, što nama u ovom periodu ne odgovara, jer smo imale dosta problema, još se neke djevojke vraćaju u ritam. Biće veoma teško, ali tu smo da učimo. Danska ima jako mladu ekipu, u drugačijem je sastavu i sa drugim selektorom. Vjerovatno se i one uigravaju, a to je reprezentacija koja nas je pobijedila na prethodnom prvenstvu. Dankinje su mnogo jake i u odbrani i u napadu, pogotovo u tranziciji, tako da će biti izuzetno teška utakmica", jasna je Mehmedovićeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније