Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 10. 2020. 20:04 >> 20:05

JOHANSON PORUČIO

Vjerujem da ćemo biti bolji u preostala dva meča

Trener rukometašica Crne Gore Per Johanson istakao je da je njegova ekipa u prvom dijelu primila veliki broj golova iz kontranapada, te da se u nastavku bilo tešo vratiti protiv kvalitetne Francuske. On vjeruje da će "lavice" u preostala dva meča popraviti utisak.

Crnogorske rukometašice su večeras u danskom Horsensu, u prvom kolu prestižnog turnira, izgubile od aktuelnog šampiona Evrope, Francuske 29:13 (15:6).

"Početak je bio dobar, odbrana na potrebnom nivou i sa dobrim rješenjima u napadu. Tada smo počeli da pravimo tehničke greške i primamo golove iz kontri i polukontri. To je uslovilo veliki minus na poluvremenu. I u prvih deset minuta nastavka smo odigrali dobro, ali sam nakon toga odlučio da pružim šansu svim igračicama. Ovo je prva utakmica u Danskoj, vjerujem da ćemo odigrati bolje već u narednom meču. I Danska i Norveška su na istom nivou kao i Francuska, tako da će zahtjevati naš maksimum", kazao je selektor Johanson.

Sanja Premović je istakla da ekipa mora da izvuče pouke iz ovog poraza.

-"Dobro smo otvorile utakmicu, igrale dobro u odbrani i imale dobru energiju. To je bio slučaj do 15. minuta kada su Francuskinje izašle dublje, tada smo jeftino prodali nekoliko lopti i dozvolile protivnicama da postižu lake golove iz tranzicije. Nijesmo uspjele da se vratimo poslije toga, ali treba imati u vidu da nam je ovo prvo okupljanje poslije devet mjeseci i to u potpuno drugačijem sastavu. Mislim da treba da gledamo pozitivno i da izvučemo ono što je dobro, a da u narednim mečevima ispravimo greške koje smo pravili danas", kazala je Premović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније