Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ (Antena M) ]

27. 09. 2020. 23:41 >> 23:38
1

ADŽIĆ SMATRA

"Realno je da imamo probleme u igri"

Realno je da Budućnost ima velike probleme u igri poslije duge pauze koju su imale igračice nakon pojave koronavirusa, te činjenice da ekipa protekle sedmice nije bila u prilici da radi u kompletnom sastavu, kazao je trener Dragan Adžić nakon poraza (30:21) od Odenzea u trećem kolu Lige šampiona.

Adžić je istakao da ekipa poslije tri poraza na startu elitnog takmičenja, a nakon dvije sedmice pauze koje slijede zbog EHF sedmice, nastavlja grčevitu borbu za opstanak, odnosno plasman među prvih šest u grupi, što donosi nastavak takmičenja.

"Nakon utakmice protiv CSKA u kojoj smo nastupili sa svim igračicama koje imamo, nijesmo uspjeli da se uzdignemo i odradimo trenažnu sedmicu koja bi bila adekvatna protivniku protiv koga smo igrali. Tokom sedmice nijesmo mogli da računamo na Lekić, Maslovu i Džaferović koje su propustile nekoliko treninga, a znamo kakve probleme generalno imamo, tako da za ovaj nivo takmičenje i treće kolo Lige šampiona, realno je da imamo velike probleme. Nastavljamo grčevitu borbu za opstanak u Ligi šampiona, vjerujem da ćemo u tome uspjeti i da će nam i ovo iskustvo puno značiti u periodu nakon EHF sedmice. Ekipa je trenutno na niskom nivou, ali razlozi su apsolutno objektivni", ocijenio je Adžić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније