Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

01. 07. 2020. 20:12 >> 20:10

NOVI SISTEM PUN POGODAK

Adžić: Cilj plasman na F4

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić rekao je da je cilj njegovog tima u narednoj sezoni, da se nađe na fajnal-foru.

"Plave" su danas dobile rivale u grupnoj fazi - Ramniku Vlče, Đer, Borusija Dortmund, CSKA, Brest, Odenze i Podravka.

"Vlčea, Đer i Brest su i u prethodnoj sezoni Lige šampiona, bili među osam najboljih i borili se za plasman na finalni turnir, njihov kvalitet je neupitan. Borusija je debitant u Ligi šampiona, a sa Odenzeom i Podravkom imamo iskustvo igranja velikog broja mečeva. CSKA je novoformirana ekipa, bili su treći u Rusiji i izuzetno su se pojačali, pa je sigurno da će biti konkurentni i da imaju ambiciju da napadnu finalni turnir. U novoj sezoni 11 ekipa ima ambiciju da se nađe na finalnom turniru, a među njima je naravno i Budućnost", kazao je Adžić.

Streteg Budućnosti je istakao da će novi sistem takmičenja biti pun pogodak.

"Na ovaj način se podiže konkurentnost rukometa, svi timovi imaju više utakmica, pa ćemo tako već u septembru odigrati tri meča, što je nama posebno značajno, jer nemamo domaće prvenstvo. I svim ostalim timovima će bez sumnje, odgovarati ovaj sistem takmičenja, jer se to pokazalo kao pun pogodak i u Ligi šampiona za rukometaše. Raduje me ovaj korak EHF-a i vjerujem da ćemo biti spremni u septembru, uz očekivanje da ćemo igrati u normalnim uslovima i da će putovanja biti moguća zbog situacije širom planete usljed pandemije virusa KOVID-19", kazao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније