Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

26. 05. 2020. 16:50 >> 16:46

BIJESAN ZBOG ODLUKE RS RUMUNIJE

Per Johanson napustio Bukurešt

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Per Johanson napustio je CSM Bukurešt. On je u februaru preuzeo poziciju pomoćnog trenera u stručnom štabu rumunskog tima.

Johanson je bijesan zbog odluke Rukometnog saveza Rumunije da prekine sezonu i ne proglasi prvaka, ali da se za plasman u Ligu šampiona naredne sezone računa stanje na tabeli u trenutku prekida.

"Oni koji su najglasniji su dio pravog klana, koji uništavaju vrijednosti sporta. Rukomet, naš lijepi sport, je konstantno urušavan i nepotizam na kraju pobijedi. Čestitam gospodi Florentinu Peri i Florinu Verigeanuu iz Vlčee koji su bili najglasniji i na kraju su pobijedili. Mislim da je fantastično to što su dobili titulu iako svi znaju da su bili drugi", kazao je Johanson za portal prosport.ro.

Vlčea i Bukurešt su dijelili prvo mjesto, ali je Vlčea bila bolja u međusobnom skoru, zbog više datih golova u gostima.

Bukurešt je, međutim, imao utakmicu manje, a nije mogao da je odigra.

Vlčea je tako otišla direktno u elitu, a Bukureštu ostaje nada da će da dobije specijalnu pozivnicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније