Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

06. 10. 2013. 20:37   >>  20:39

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost razbila Lublin

Budućnost je sjajnon igrom i pobjedom započela takmičenje u Ligi šampiona - izabranice Dragana Adžića su pobijedile poljski Lublin sa 31:19.

Utakmica je otovrena igrom gol za gol, da bi Budućnost stegla odbranu u desetom minutu prvi  put imala dva gola prednosti, nakon što je Mehmedović realizovala kontru 4:2. Ona je postigla tri od četiri gola plavih na početku.

Ubrzo je bilo i 5:2 nakon još jedne kontre (Knežević). Dalbi je sjajnim šutem sa devet metara dovela Budućnost u vođstvo od 7:3, a Poljakinje potom sa dva uzastopna gola prišle na 8:6.

Golovima Dalbi i Neagu sa bekovskih pozicija, Budućnost je vratila plus 4 – 10:6.

Do kraja poluvremena, izabranice Dragana Adžića su samo uvećavale prednost, a na odmor su otišle sa velikih 16:8.

Pogotcima Neagu i Cvijić sa crte Budućnost je na početku drugog dijela povela 19:10 i već tada je bilo jasno da će upisati dva boda.

U nastavku je Budućnost egzibicijom održala čas rukometa rivalu, vodila i sa 15 razlika 30:15! Na kraju je Lublin malo ublažio za konačnih 31:19.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније