Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

04. 10. 2013. 18:13 >> 18:13

KORAK VIŠE

Adžić: Pokazati kvalitet novog tima

Budućnost cijeni Lublin i poljski ženski rukomet, ali sve će učiniti da opravda ulogu favorita i već na startu pokaže kvalitet novog tima, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Adžić je kazao da je za podgorički tim veliki hendikep što se kompletirao tek uoči starta Lige šampiona.

"Nova ekipa je izazov za stručni štab da složi tim i djevojke iz raznih sredina, da ih prilagodim našoj igri, kako bi mogle da ostvare ideju i naprave rezultat koji nijesu u svojim klubovima. Teren je jedino mjerilo i pokazaće koliko smo uspjeli, da popravimo i složimo, kako bi izgledali kao ekipa koja igra više godina zajedno, što je neophodno da bi se u Ligi šampiona napravio rezultat", rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

On je kazao da se Budućnost ozbiljno pripremala za Lublin, navodeći da su ključne igračice tog kluba ujedno i najbolje u Poljskoj.

"Dolaze rasterećeno, a tada su ekipe koje imaju kvalitet najopasnije. Uradićemo sve da se od početka ne osjećaju prijatno i da ostave iznenađenje za neku drugu priliku, odnosno drugog protivnika. Cilj nam je da iskažemo kvalitet više koji ima ova ekipa u odnosu na prošlogodišnju", kazao je Adžić.

On vjeruje da će odbrana, bez obzira na odsustvo dva ključna igrača prošle sezone Anđele Bulatović i Suzane Lazović, biti prepoznatljivi dio igre Budućnosti i donositi sigurnost u tranziciji i napadu.

"Imamo igrače sa strane koji su kvalitetni, ali nijesu igrali na taj način. Posvetili smo pažnju na taj segment uigravanja sredine odbrane sa novim igračima i to već ima svoju vizuru", kazao je Adžić.

On vjeruje da ekipa može naptraviti korak više u odnosu na prošlu sezonu.

"Imamo kvalitetniju i iskusniji tim nego proše sezone, vjerujem da će se to potvrditi i na terenu i da ćemo napraviti korak više. Fokus je na grupi, posebno na Ikst i FTC", rekao je Adžić.

On se zahvalio navijačima na praćenju i podršci prošle sezone i obećao da će i novi tim Budućnosti "ginuti" na terenu.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније