Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 03. 2020. 20:09 >> 20:05
2

ROGANOVIĆ O ČEŠKOJ

Neće biti lako, ali znamo šta bi značio plasman na SP

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović bio je zadovoljan žrijebom. On je istakao da ekipa mora da odigra zrelo u prvom meču u Češkoj, kako bi u revanšu ovjerila plasman na planetarni šampionat.

"Mislim da treba da budemo zadovoljni ishodom žrijeba prije svega zbog činjenice što revanš igramo kod kuće, što je veoma značajno u ovakvim kvalifikacijama. Treba da nastavimo da gradimo i igru i atmosferu što radimo duže od godinu, moramo da odigramo taktički zrelo utakmicu u Češkoj, koja će biti veoma teška, jer je to reprezentacija koja je u velikom usponu u posljednje dvije godine. Siguran sam da ćemo pred našim navijačima odigrati onako srčano kao što znamo i vjerujem da imamo šansu za plasman na Svjetsko prvenstvo", kazao je Roganović.

On je rekao da je "lavovima" potreban kontinuitet učešća na velikim takmičenjima.

"Neće biti lako, ali vjerujem da su momci spremni da daju sve od sebe, jer znamo koliki je ulog i što bi značio plasman na Svjetsko prvenstvo. Ovoj generaciji je potreban kontinuitet učešća na velikim takmičenjima, a Evropsko prvenstvo je pokazalo da smo na pravom putu. Nadam se da će svi igrači zdravi i spremni dočekati jun i da ćemo ponovo obradovati naš narod", zaključio je naš selektor.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније