Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

01. 03. 2020. 18:38 >> 18:41
3

LIGA ŠAMPIONA

Đer osvojio "Moraču", "plave" ispustile trijumf

Rukometašice Budućnosti poražene su večeras u Podgorici od mađarskog Đera 28:27 (17:12), u utakmici pretposljednjeg, petog kola glavne faze Lige šampiona.

Crnogorski prvak u 47. minutu imao je prednost od pet golova (25:20), ali je dozvolio rivalu da napravi seriju od 7:1 i dođe do pobjede.

Budućnost je, sa četiri uzastopna gola povela 9:6 u 17, razlika je u 21 iznosila pet (13:8), koliko je bilo i na poluvremenu (17:12).

Vodila je i 18:13, a prednost od šest golova imala je i u 39. minutu (22:16).

Đer je serijom 3:0 smanjio na 25:23 u 52, a nakon gola Majde Mehmedović postigao još četiri uzastopna pogotka i poveo 27:26.

Budućnost je još jednom uspjela da izjednači, ali je evropski šampion golom Stine Oftendal došao do pobjede.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Katarina Bulatović sa osam golova.

U podgoričkom timu najbolja je bila Jovanka Radićević sa sedam, dok su po gol manje postigle Barbara Lazović i Milena Raičević.

Budućnost će u posljednjem kolu, 7. marta u Ljubljani, igrati sa Krimom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније