Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ RSCG ]

21. 02. 2020. 18:14   >>  18:10 3

RAČUNA NA 18 IGRAČICA

Johanson objavio spisak za kvalifikacioni turnir

Selektor ženske seniorske reprezentacije Per Johanson objavio je spisak od 18 igračica na koje računa za kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre u Tokiju, a koji će od 20. do 22. marta biti odigran u Podgorici, kao i dvomeč protiv Mađarske 25. i 28. marta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se održava u decembru u Danskoj i Norveškoj.

Na spisku su igračice koje su nastupale na Svjetskom prvenstvu, koje je u decembru prošle godine održano u Japanu i na kome je naša reprezentacija osvojila peto mjesto. Jedino novo ime u odnosu na navedeni šampionat je pivot Bobana Klikovac, koja je ranije nosila dres sa državnim grbom.

Na spisku selektora Johansona su golmanke Marina Rajčić, Marta Batinović i Ljubica Nenezić, krila Majda Mehmedović, Dijana Mugoša, Jovanka Radičević i Dijana Ujkić, pivoti Ema Ramusović, Tatjana Brnović i Bobana Klikovac, te bekovi Đurđina Jauković, Jelena Despotović, Milena Raičević, Itana Grbić, Katarina Bulatović, Andrea Klikovac, Sanja Premović i Nikolina Knežević.

Okupljanje nacionalnog tima zakazano je za subotu, 14. mart.

Na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, rivali u Podgorici će biti Norveška, Rumunija i Tajland, a plasman u Tokio izboriće dvije prvoplasirane selekcije.

Dueli protiv Mađarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zakazani su za 25. mart, odnosno tri dana kasnije pred našim navijačima.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније