Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

20. 02. 2020. 15:09 >> 15:08

NINA BULATOVIĆ

Moramo spriječiti tranziciju Savehofa

Budućnost ukoliko želi pobjedu protiv Savehofa mora zaustaviti tranziciju rivala i spriječiti igru u kojoj se najbolje osjeća, kazala je desno krilo podgoričkog rukometnog tima Nina Bulatović.

Budućnost i Savehof odigraće u subotu u Partileu utakmicu četvrtog kola glavne runde Lige šampiona.

Podgorički tim u tom duzelu biuće oslabljen neigranjem Majde Mehmedović i Marine Rajčić, koje su zbog oporavka od povreda nijesu otputovale za Švedsku.

Bulatović je kazala da očekuje težak i zahtjevan meč protiv relativno mladog protivnika.

"Igra im se svodi na tranziciju, ali vjerujem da ćemo odbranom koju smo detaljno pripremali, odgovoriti na pravi način. Moramo da zaustavimo igru u kojoj se najbolje osjećaju. Idemo utakmicu po utakmicu, a nakon što završimo gostovanje u Švedskoj, okrećemo se velikom izazovu koji nas očekuje protiv prvaka Evrope - Đera, kazala je Bulatović.

Prema riječima lijevog krila Nađe Kadović, Budućnost je imala dovoljno vremena da uradi kvalitetnu analizu.

"Vjerujem da ćemo ispraviti greške iz prvog međusobnog duela. Savehof je mlada i rastrčana ekipa, a mi ćemo probati da ih smirimo i da igramo našu igru. Od prvog minuta moramo da budemo na maksimalnom nivou, vjerujem da će se iskusnije igračice razigrati i time otvoriti prostor i nama mlađima da dobijemo veću minutažu", kazala je Kadović.

Podgorički tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je 30:25.

U svojoj dvorani slavio je i protiv Krima 30:28, a jedini poraz upisala je na gostovanju Đeru 26:24.

Savehof je bez pobjede u drugoj fazi takmičenja, a osim od Budućnosti izgubio je i od Vlčee pred svojim navijačima 23:17 i Bresta u gostima 31:22.

Subotnji duel u Partileu počeće u 13 sati i 30 minuta.

U ostala dva meča četvrtog kola, Krim u subotu dočekuje Ramniku Vlčeu, dok će u nedjelju rivali biti Brest i Đer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније