Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

zrkb.me [ Objavio: O.Z. ]

25. 01. 2020. 21:39 >> 21:37

ADŽIĆ ZADOVOLJAN

"Igra na očekivanom nivou, bićemo bolji"

Trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da je zadovoljan izdanjem njegovih izabranica u duelu protiv Savehofa, uz napomenu da je nivo igre bio na očekivanom nivou poslije više od dva mjeseca pauze u Ligi šampiona zbog Svjetskog prvenstva u Japanu.

Naše šampionke slavile su protiv švedskog tima (30:25) i pobjedom otvorile glavnu rundu elitnog takmičenja.

Adžić je istakao da je Majda Mehmedović zbog problema koje ima sa leđima u posljednjih nekoliko dana, igrala samo u prvom poluvremenu, a da su krilo Nađa Kadović i desni bek Katarina Džaferović opravdale ukazano povjerenje.

"Generalno sam zadovoljan kako smo izgledali u novoj dvorani. Bilo je dosta gledalaca i sa dobrom energijom su nas podržali. Prva utakmica poslije pauze i nekog velikog takmičenja je uvijek teška za nas, tako da je nivo igre bio na očekivanom nivou. Odigrali smo upravo onako kako sam i očekivao. Reakcija ekipe je bila dobra i vjerujem da ćemo biti bolji u narednim utakmicama" kazao je trener Dragan Adžić.

Majda Mehmedović je igrala samo u prvom poluvremenu, dok je u nastavku priliku dobila 16-godišnja Nađa Kadović.

"Majda je imala problem sa leđima u posljednjih nekoliko dana. Najvažnije je da se ništa nije pogoršalo poslije duela protiv Savehofa. Ostale djevojke su zazlužile prostor za igru, priliku su dobile i neke mlađe igračice, a mogu da kažem da su je iskoristile na najbolji način. Nađa Kadović veoma dobro trenira i odigrala je kvalitetno protiv Jagodine u Regionalnoj ligi, pa je zaslužila da i večeras dobije priliku. Drago mi je da je ostala mirna i hrabra. I Katarina Džaferović je opravdala ukazano povjerenje i za njih je veoma dragocjeno što imaju priliku da igraju utakmice na ovom nivou", kazao je Adžić.

Osam igračica upisalo se u strijelce, a lijevi bek Sanja Vujović je postigla dva gola.

"Ovo je prva utakmica i znamo da možemo bolje i u napadu i u odbrani. Ipak, znamo da je ovo tek početak glavne runde i važno je da smo osvojili dva boda. Idemo dalje i okrećemo se narednim izazovima", kazala je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније