Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 01. 2020. 21:04   >>  21:07 8

ŠEVALJEVIĆ

"Mnogo smo snage izgubili protiv Srbije"

Vasko Ševaljević, kapiten rukometne reprezentacije Crne Gore nakon poraza od Bjelorusije u utakmici koja je odlučivala o putniku u drugu fazu iz grupe “A“, istakao je da se na terenu moglo vidjeti da su se previše istrošili u utakmici sa Srbijom.

Bjelorusi su dominirali gotovo svih 60 minuta i slavili rezultatom 36:27, pa će uz Hrvate iz grupe u Gracu biti putnici za Beč i drugu fazu takmičenja.

“Nismo bili dovoljno dobri. Mnogo smo snage izgubili protiv Srbije, u utakmici koja je bila jako važna za nas, jer smo tražili prvu pobjedu na evropskim prvenstvima. Danas puno toga nije funkcionisalo u našem rukometu. Dobro smo startovali, ali nismo nastavili dovoljno dobro kako bi se suprotstavili timu kakav je Bjelorusija. Primili smo previše lakih golova, jednostavno nismo bili dovoljno odobri danas“, istakao je Ševaljević.

Nebojša Simić je upisao čak 15 odbrana, ali bilo je nedovoljno, Crna Gora je bila predaleko od plasmana udrugu fazu.

"Neću da komentarišem moje igre, nisam došao da primim neke nagrade, već da se borim sa ekipom i da donesemo pobjedu Crnoj Gori. Donijeli smo je protiv Srbije, slavilo se, ali ja sam bio spreman danas za meč, vjerovao, ušao tako u meč. Ali, nismo to bili mi, nije nas bilo nigdje, primili smo previše golova iz konrtre, prelako su nas nadigrali... Žao mi je, jer smo mogli mnogo više. Neću ovako da odlazim sa Evropskog prvenstvo, ali izgleda da moram. Bili smo dobri protiv Srbije, borili smo se sa Hrvatskom, dobili su nas na individualni kvalitet. Danas smo izgubili kao tim, nijesmo imali sinergiju“, kazao je sjajni Baranin.

"Lavovi" se sada okreću baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo.

„Dugo nijesmo bili tamo, ja hoću da idem na Svjetsko prvenstvo, hoću da Crna Gora stalno ide na veliko takmičenje“, zaključio je Simić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније