Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: I. P. ]

12. 01. 2020. 07:06   >>  10:16 43

POBJEDA NAD SRBIJOM

Slavili i Cetinjani i rukometaši u Gracu

Nakon pobjede crnogorske rukometne reprezentacije nad selekcijom Srbije u Gracu, slavilo se ne samo u sturčnom štabu, već i u Crnoj Gori.

Naime, naši rukometaši savladali su Srbiju rezultatom 22:21 (11:10).

Istorijska pobjeda slavila se na Cetinju na gradskim ulicama. Neposredno nakon završetka utakmice, veliki broj građana izašao je na ulicu kako bi proslavili ovaj veliki uspjeh, javila RTV Cetinje.

Kolone vozila kretale su se cijelim gradom, a slavlje je uveličano i vatrometom na gradskom trgu. Rukometaši su uz pjesmu slavili i u autobusu.

Naši rukometaši će u ponedjeljak protiv Bjelorusije od 18:15 igrati meč odluke za drugo mjesto u grupi A, a direktan prenos je na TVCG2, kao i tekstualni prenos na portalu RTCG.

 

Пратите нас на

Коментари43

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније