Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O. Z. ]

15. 12. 2019. 17:40 >> 17:42
1

NE PLAŠE SE NIJEDNE EKIPE

Mehmedović: Navikle da idemo težim putem

Rukometašice Crne Gore vratile su se danas u Podgoricu nakon Svjetskog prvenstva u Japanu.

"Lavice" su pete na svijetu, učesnice kvalifikacija za Olimpijske igre - cilj je ispunjen, malo je nedostajalo da se izbori i plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Japanu.

"Uvijek smo navikle da idemo težim putem. Mene nije strah nijedne ekipe kad vidim kako igramo i koliko sebe dajemo, pogotovo u odbrani, Mislim da su te cure, pogoto iz Švedske, pokazale koliko se zapravo plaše nas. Kad smo mi na nivou, to je najbitnije", kazao je Majda Mehmedovič po slijetanju na podgorički aerodrom.

Ostaje mali žal zbog propuštenog u meču sa Španijom, koji je "furija" dobila golom u posljednjim sekundama.

"Pošle smo u Japan sa skromnim željama da izborimo kvalifikacije za olimpijski turnir, a na kraju vidimo da smo mogle mnogo više. Gol u zadnjim sekundama protiv Španije možda nas je odvojio i od finala, sigurno od plufinala", kazaoa je za TVCG Katarina Bulatović.

''Lavice'' su ostvarile pet pobjede i doživjele dva poraza, što je donijelo najbolji rezultat u dosadašnjih pet učešća na smotrama najboljih selekcija svijeta.

"Sigurno sda smo srećne i ponosne, uvijek može bolje i više, ali to je možda bio neki naš maksimum u ovom trenitku", navela je Kaća.

Kvalifikacije za Olimpijske igre su u martu, a rivali "lavica" na putu do Tokija su selekcije Norveške, Rumunije i Sjeverne Koreje.

"Biće jako teške kvalifikacije, ali vjerujem da ova ekipa može puno i da možemo da izborimo još jedan olimpijski turnir", poručila je Bulatović.

Radičević je bila najbolji strijelac našeg tima sa 58 golova i  izabrana je u idealnu postavu Svjetskog prvenstva, dok je Milena Raičević bila najbolji asistent sa 51 uspješnim proigravanjem.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније