Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 12. 2019. 12:20 >> 12:16
3

POKAZALE DA VRIJEDE

Radičević: Jedan gol nas je dijelio od polufinala

Iza Jovanke Radičević je još jedno sjajno prvenstvo, a desno krilo naše selekcije ističe da svi u Crnoj Gori treba da budu ponosni na "lavice".

Rukometašice Crne Gore su pobjedom nad Srbijom 28:26 osvojile su peto mjesto na Svjetskom prvenstvu i izborile plasman na kvalifakacioni turnir za Olimpijske igre.

"Nijesmo željele da završimo turnir porazom. Pokazale smo ponovo kakav karakter imamo, iako smo umorne i iscrpljene, pa i jedva smo čekale da se završi. Ali, s druge strane, idemo kući ponosno i zadovoljno. Jedan gol nas je dijelio od polufinala, ali vjerujem da će nas Bog nagraditi kada bude najpotrebnije - u kvalifikacijama ili baš u Tokiju. Vjerujem da ćemo ostvariti cilj, jer smo i ovdje pokazale koliko vrijedimo. Mislim da svi u Crnoj Gori treba da budu ponosni na nas", rekla je Radičević.

Milena Raičević je rekla da ekipu ćela težak posao u kvalifikacijama za Tokio. U borbi za prva dva mjesta u drugoj kvalifikacionoj grupi, ekipi Pera Johansona rivali će biti Rumunija, Sjeverna Koreja i četvrtoplasirana selekcija sa SP u Japanu.

"Igraćemo protiv jakih timova, ali vjerujem da ćemo biti spremne i treći put se plasirati na Olimpijske igre", kazala je Raičević.

Marta Batinović je rekla da ostaje žal zbog poraza od Španije.

"Stalno razmišljam o toj utakmici sa Španijom i tom golu. Mogle smo da odemo daleko, ali i ovo je odličan rezultat. Svaki meč je bio napet, ponosna sam što sam tu", kazala je Batinović.

"Čekaju nas kvalifikacije, sa još dvije evropske ekipe, ali mi znamo koji nam je cilj i koliko vrijedimo".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније