Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

13. 12. 2019. 10:37 >> 10:36
1

VJERUJE U PLASMAN NA OI

Johanson: Turnir odradili skoro na maksimumu

U borbi za peto mjesto na Svetskom šampionatu za rukometašice Crne Gore su savladala Srbiju rezultatom 28:26. Obe ekipe već su obezbedile mesto u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

"Mislim da smo napravili i napredak u igri u odnosu na prošlo prvenstvo. Dobili smo dvije utakmice na startu, koje smo morali da dobijemo, zatim odigrali tri dramatična meča, a nismo imali sreće protiv Španije. Na neki način smo poklonili pobjedu, ali su nas i sudije opljačkale, što je tužno. Protiv Rusije nismo imali šanse, a utakmice sa Švedskom i Srbijom, koje su bile odlučujuće, odigrali smo na sjajan način, i pored umora. Sedam pobjeda i dva poraza, od kojih je jedan nesrećan, a jedan od Rusije - mislim da smo turnir odradili skoro na maksimumu, i da smo na pravom putu", rekao je selektor Per Johanson.

Crna Gora će na kvalifikacionom turniru igrati sa čevrtoplasiranom selekcijom sa Svjetskog prvenstva, kao i reprezentacijama Rumunije i Sjeverne Koreje.

"S kim god budemo igrali na kvalifikacionom turniru imamo šanse da prođemo na Olimpijske igre", dodao je Šveđanin.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније