Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Beta ]

12. 12. 2019. 15:59   >>  16:25 3

TRAŽE REVANŠ ZA PRETHODNE PORAZE

Srpske rukometašice žele pobjedom da završe SP

Rukometne reprezentativke Srbije izjavile su danas da žele da pobjedom nad Crnom Gorom završe Svjetsko prvenstvo, na kom je već ostvaren cilj.

"Četiri utakmice u nizu odigrale smo gol za gol. Pokazale smo čvrstinu u tim završnicama, tih posljednjih 10 minuta su uvijek bili neizvjesni. Ostavile smo iza sebe poznate rukometne nacije poput Njemačke i Danske. Dobro smo igrale, pokazale najbolje od mentaliteta i veliku želju za pobjedom. Dobro je krenuo turnir, vidjela se želja kod svih, neka sreća u timu. Kako kažemo, dan smo započinjali i završavali pjesmom. To je nešto što je obilježilo ovo prvenstvo. Tako ćemo odigrati i protiv Crne Gore. Već pričamo i o onome što nas čeka u martu, ali da sačekamo sa komentarima dok ne vidimo s kim ćemo igrati", rekla je Sanja Radosavljević u Japanu.

Srpske rukometašice su na osam utakmica do sada ostvarile pet pobjeda, uz remi i dva poraza. Već je ostvaren plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

"Ne mogu da kažem da sam očekivala, ali vjerovala sam da smo sposobne da ostvarimo ovakav rezultat. Ne samo ja, već i svaka devojka ovdje. Srećne smo jer smo napravile najbolji rezultat u posljednjih šest godina. Na posljednjih par takmičenja uvijek nam je nešto malo falilo, ali sada se dosta stvari poklopilo na pravi način. Jedna utakmica nas je odvojila od plasmana u polufinale, ali će možda već na sljedećem prvenstvu ili Olimpijskim Igrama, doći i ta jedna pa osvojimo neku od medalja", kazala je Sanja Radosavljević.

Dijana Radojević je navela da ona i saigračice "ne skidaju osmjehe sa lica".

"Zadovoljne smo, ostvarile smo ono zbog čega smo i došle u Japan. Naš cilj je bio da se nađemo na kvalifikacionom turniru za odlazak u Tokio, to smo i uradile. Očekujem da pobijedimo i Crnu Goru i da igramo na turniru, koji je po mom mišljenju, lakši za nas. Igraćemo rasterećeno, želimo pobjedu i jedne i druge, a nadam se da je došlo i vrijeme da im se revanširamo za poraze na prethodnim prvenstvima. Nikada nijesmo igrale utakmice u jutarnjem terminu, biće to jedna specifična utakmica i zbog toga, iako meni to lično neće predstavljati problem", rekla je Dijana Radojević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније