Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 12. 2019. 16:39   >>  16:35 1

PROTIV SRBIJE NA POBJEDU

Batinović: Igrale smo srcem, ponosna sam na ovaj tim

Marta Batinović je u ključnim trenucima meča sa Švedskom briljirala i bila jedna od najzaslužnijih za pobjedu, koja je donijela plasman u olimpijske kvalifikacije.

“Igrale smo srcem, znale smo što nam donosi ova utakmica. Ponosna sam na ovaj tim jer smo pokazale da znamo da se izvučemo iz teških situacija. Daćemo sve od sebe da pobijedimo Srbiju i potvrdimo cilj postavljen pred dolazak u Japan”, rekla je Marta Batinović.

Itana Grbić je istakla da je ekipa još jednom pokazala da najbolje igre kada je najvažnije.

“Presrećne smo, pokazale smo još jednom da smo prave kada je najvažnije. Ostvaren je cilj zbog kojeg smo došli. Najbolje poznajemo Srbiju, neće biti iznenađenja. Idemo na pobjedu i u duelu sa Srbijom”, kazala je Grbić.

Milena Raičević je poručila da "lavice" žele da pobjedom završe prvenstvo.

“U teškim trenucima smo pokazali karakter koji nas krasi. Mirno smo privele utakmicu i pobijedili i ispunili cilj zbog kojeg smo došli. Želimo da pobjedom u meču za peto mjesto zaokružimo nastup na prvenstvu. Mislim da će nam utakmica sa Srbijom biti najteža na prvenstvu jer će željeti da nas pobijede poslije dugo vremena, ali sam sigurna da ćemo odigrati sjajan meč”, istakla je Milena Raičević.

Despotović je ocijenila da je odbrana bila ključ trijumfa.

“Izborile smo kvalifikacije za Olimpijske igre. Presrećne smo. Odigrali smo odličnu odbranu iz koje su stizali lake golove. Očekujem težak meč sa Srbijom jer igra veoma dobro na cijelom turniru”, poruka je Jelene Despotović.

Posljednju utakmicu na šampionatu Crna Gora će odigrati u petak od 3.30 sa Srbijom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније