Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

11. 12. 2019. 15:37 >> 15:39
1

"LAVICE" POKAZALE KVALITET

Johanson: Imali smo perfektan finiš

Crnogorske rukometašice su pobjedom nad Švedskom ostvarile zacrtani cilj pred odlazak u Japan - obezbijedile su plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju.

I Švedska je pred današnji meč bila motivisana, jer bi u slučaju trijumfa prošla u polufinale i borila se za medalju. "Lavice" su učinile uslugu Španiji, koja je zauzela drugo mjestu u grupi.

Naša selekcija je odigrala dobar turnir, osim poraza od Rusije, svaki meč odigrale su borbeno i nijesu bile u podređenom položaju. Presudan je bio poraz od Španije i gol Kabral Barbosa u posljednjoj sekundi. Da je utakimica sa "furijom" završena remijem, Crna Gora bi igrale za medalju.

"Mislim da smo veoma vrijedno radili tokom cijelog šampionata. Danas smo napravili razliku sa golmankama, ali i u napadu, i pokazali smo kvalitet u drugom poluvremenu", kazao je selektor Crne Gore Per Johanson.

Švedski stručnjak je istakao da je najvažnije bilo sačuvati koncentraciju u posljednjih deset minuta.

"Imamo igračice koje su navikle na takve situacije i srećan sam što smo bili u vođstvu kad smo ušli u posljednjih 10 minuta, bio je to perfektan finiš za nas", kazao je Johanson.

Crna Gora će za peto mjesto, u petak u 6:30 sati, igrati sa Srbijom.

"Prije dvije godine zauzeli smo 6. mjesto, sada ćemo vidjeti kako će biti. Želimo da završimo turnir na dobar način", dodao je Johanson.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније