Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

10. 12. 2019. 11:00   >>  13:35 4

BULATOVIĆ

"Puno grešaka u napadu i odbrani"

Puno grešaka u odbrani i izgubljenih lopti koštalo je crnogorsku rukometnu reprezentaciju pobjede protiv Rusije, ocijenila je desni bek Katarina Bulatović.

Crnogorske rukometašice poražene su danas od Rusije, u drugom kolu Glavne runde, 35:28

Bulatović smatra da je utakmca izgubljena zbog loše igre u odbranmi.

"Previše grešaka u odbrani i napadu. Utakmicu smo izgubili prvenstveno u odbrani. Pustile smo ih, bukvalno, da rade šta god su poželjele, nije bilo agresivnosti i kompaktnosti, kao što smo se dogovorile. Žao mi je što se ovako završilo, jer smo u prvom poluvremenu igrale dobro", rekla je Bulatović.

Ona je kazala da se crnogorska selekcija mora oporaviti do sjutrašnjeg duela sa Švedskom.

"Bolje su, treba im čestitati, a mi treba da sredimo glave, da se borimo i izborimo za ono što je najvažnije. U početku nijesmo sanjale o medaljama, ali smo bile na korak da igramo za medalju. Važno je da pred Švedsku smirimo strasti i sredimo glave", rekla je Bulatović.

On je naglasila da Crnu Goru čeka težak rival.

"Ostale su utakmice u kojima se svi bore za Olimpijske igre. Sigurna sam da nas čeka teža utakmica nego što je bila protiv Rusioje", rekla je Bulatović.

Desno krilo Jovanka Radičević istakla je da Rusija nije odigrala ništa specijalno.

"Mi smo napravile toliko početničkih grešaka, kao protiv Španije, da smo ih iz napada prenosile u odbranu. To nam se ranije nije dešavalo", kazala je Radičević.

Ona je nglasila da se što prije mora zaboraviti poraz od Rusije.

"Daćemo sve od sebe za pobjedu. Došli smo u Japan da izborimo kvalifikacije za Olimpijske igre. Vjerujem u sjutrašnju pobjedu i u naš cilj", rekla je Radičević.

Crna Gora će u posljednjem kolu, sjutra u 12 sati i 30 minuta, igrati sa Švedskom.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније