Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

18. 02. 2013. 09:56   >>  09:52 3

POSTAVIO REKORD

Malović 17 golova za 50 minuta

Nakon prve sezone, igrajući za Hauker sa Islanda, moglo se naslutiti da će Nemanja Malović biti prijatno iznenađenje u zemlji gdje je rukomet sport broj jedan.

U prvoj sezoni je bio treći strijelac islandske lige, a već ove godine, nakon 14 kola, nalazi se na prvom mjestu liste strijelca sa 112 golova. Međutim, ono što je više za rubriku vjerovali ili ne jeste da je desni bek iz Podgorice postavio rekord po broju postignutih golova na jednom meču na Islandu. On je čak 17 puta pogađao za svoj IBV protiv Selfosa, postigao je i posljednji gol za trijumf od 26:25, a kuriozitet njegovog rekorda jeste da je na terenu proveo 50 minuta. O čudu iz naše zemlje bruje mediji na Islandu, gdje je nakon jučerašnje partije glavna faca, dok su mu novinari „prišili“ nadimak „košarkaš iz Crne Gore“ s obzirom na činjenicu koliko je puta pogađao na jednom meču.

„Zaista je osjećaj fenomenalan, ali ja nijesam nijednog trenutka brojao golove, već samo igrao rukomet i, kao na svakom meču, uživao. Trudio sam se da dam maksimum i učinio sve da moja ekipa pobijedi“, kazao je za Dnevne novine Malović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније