Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

14. 11. 2019. 14:39 >> 14:34

ADŽIĆ PRED BITIGHAJM

Da pobjedom završimo prvi dio takmičenja

Budućnost želi da protiv Bitighajma odigra dobar meč i pobjedom završi prvi dio takmičenja u Ligi šampiona, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

Budućnost i Bitighajm odigraće u subotu utakmicu posljednjeg, šestog kola C grupe lige šampiona.

Budućnost je prvi međusobni duel u Ludvigsburtgu dobila 30:23, a uoči posljednjeg kola ima skor od tri trijumfa i dva poraza.

Njemački predstavnik u prošlom kolu prekinuo je seriju od četiri uzastopna poraza i upisao prvi trijumf u Ligi šampiona ove sezone.

Adžić je kazao da vjeruje da će se dobre stvari iz prethodnih pet kola zadržati protiv Bitighajma.

"Bitighajm je kombinacija njemačkog i skandinavskog stila rukometa. Odličan rival za segmenat igre koji želimo da popravimo. Šampion Njemačke u ovoj sezoni igra sa šest, sedam vrhunskih internacionalki. Apsolutno bi u ovom sastavu, u nekoj drugoj grupi, bio siguran učesnik glavne faze Lige šampiona", rekao je Adžić na konferenciji za novinare.

On je istakao da će Bitighajm u Podgorici biti jači za pivotmenku Lisu Šulce.

"Biće jači jer je dočekao pobjedu u Ligi šampiona i podigao samopouzdanje. Nakon naše utakmice bilo je mišljenje da ovoj grupi nijesu dorasli, ali očigledno da jesu. Imaju najiskusniji sastav, a iskustvo nije mala stvar u našem sportu. Samim tim znaju da igraju u gostima, a mi se spremamo, apsolutno da odgovorimo njihovim kvalitetima", rekao je Adžić.

On je istakao da je zdravstveni bilten Budućnosti znatno bolji, navodeći da je situacija sa povredama značajno uticala na izdanje podgoričkog tima u Brestu.

Prema njegovim riječima, mjesto na golu ponovo zauzeće oporavljena golmanka Marina Rajčić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније