Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

19. 09. 2013. 08:48   >>  08:52 1

OTVORENA VRATA

Bošković: Kastratović još selektor

Zoran Kastratović je nedavno saopštio da se ne može osjećati selektorom rukometne reprezentacije, pošto mu je ugovor istekao 30. juna, a još nije potpisao novi, te da čeka da se ''završi stara priča'' (regulišu zaostale plate), kako bi mogao da počne novu”.

Trener, koji je odveo Crnu Goru na dva uzastopna velika takmičenja se čudi kako mu još nije ponuđen novi ugovor.

Predsjednik Upravnog odbora Ruklmetnog saveza Predrag Bošković kazao je da Kastratović, ako želi, može da nastavi sa radom.

''On je za mene još selektor. Ako se on ne smatra selektorom Crne Gore, ako ne želi da bude dio te priče, tražićemo drugo rješenje. Meni je bitno da se Kastratoviću ne duguje više nego što se duguje drugima. Kako drugima, tako i njemu. Nećemo zadovoljavati nikoga prije drugih, koliko god i ko god bio u Savezu i oko njega", rekao je Bošković za ,,Vijesti.”

Bošković je dodao da je odluka, svakako, na Kastratoviću.

"Njemu su, kao i Blažu Lisičiću, uvijek vrata otvorena, s obzirom na to da je svojim radom, zalaganjem i ponašanjem to i zaslužio. U meni ima iskrenog prijatelja, vidjećemo šta će biti", dodao je Bošković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније