Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

05. 10. 2019. 21:15 >> 21:14
1

PODBACILI UPRSKOS PRIPREMAMA

Adžić: Igra u odbrani za analizu

Rukometašice Budućnosti večeras su podbacile u odbrani, što je glavni razlog poraza na startu Lige šampiona.

"Plave" su poražene su u prvom kolu C grupe od francuskog Bresta sa 32:35.

"Od početka nijesmo bili na visini zadatka, a kako je meč odmicao sve je bilo lošije i lošije. Apsolutno sam nezadovoljan kako smo ušli u me, sa kojom emocijom smo iznijeli utakmicu", kazao je trebner Dragan Adžić Televiziji Crne Gore.

Istakao je da ih Brest ni sa čim nije iznenadio, ali...

"Mi smo se pripremali da odreagujemo na sve što su večeras odradili. Odličan učinak je dati 32 gola u Ligi šampiona, ali ne pamtim 35 primljenih golova. Velika stvar za analizu je energija i odnos u odbrani. Vjerujem da možemo izaći iz oviga, recepte imamo, znamo na koji način u Njemačkoj da budemo bolji", izjavio je Adzić nakon meča.

"Plave" su u pripremnom dijelu upisale sve pobjede, a Adžić ističe da se to kod njih uvijek odrazu negativno.

"Ja sam pokušavao da ekipu pripremam kao da nijesmo pobjeđivali, ali u tome nijesam uspio", kazao je Adžić, navodeći da je njegova odgovornost najveća za večerašnji poraz.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније