Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 09. 2013. 20:22 >> 20:22

TRANSFER

Igor Marković ide u Kuvajt

Kao što smo i najavili prije tri dana najbolji igrač Lovćena u proteklih nekoliko sezona Igor Marković za tačno deset dana će otputovati u Kuvajt, gdje će za Alkurain nastupati na Arabia kupu.

Kapiten Lovćena će u toj zemlji boraviti svega 15 dana, a zatim će se vratiti na Cetinje. Klub čiji je fizioterapeut naš Alen Pepić (došao takođe na preporuku Zorana Roganovića) je interesovanje za usluge našeg reprezentativca izrazio još prije nedjelju dana, ali čekao se samo “mig” predsjednika Lovćena Dragana Coga Ražnatovića, koji je našao zajednički jezik sa Markovićem. 

Tako da će Gile u Kuvajt otputovati nakon mečeva EHF Kupa koje Cetinjani igraju u Tel Avivu 16.i 17.septembra, dok će lijevo krilo biti na raspolaganju Kasimu Kamenici i za meč sa Partizanom.

Interesantno je da će to Markoviću biti tek drugi put da napusti Lovćen (igrao je za Budućnost), te prvi put da se oproba van granica Crne Gore.

Njegovo odsustvo će na pravi način pokušati da nadomjesti odlični Milan Popović, koji je svoj raskošni talenat dokazao i juče protiv Metalurga.

(tekst i foto: handballme.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније