Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 09. 2013. 11:28   >>  11:28

REGIONALNA LIGA

Budućnost ubjedljiva protiv Danilovgrada

Rukometašice Budućnosti pobijedile su danas u Podgorici ekipu Danilovgrada 27:9 (11:6), u unaprijed odigranoj utakmici 4. kola Regionalne lige.

To je drugi trijumf podgoričkog tima, koji je na startu bio bolji od slovenačkog Zagorja. Podgoričanke su u prošlom kolu poražene u "Morači od slovenačkog Krima.

Ekipa Danilovgrada, koju čini kadetska reprezentacija Crne Gore, doživjela je i treći poraz, nakon što je izgubila mečeve od Vardara i Krima.

Najefikasnija u podgoričkom timu bila je Radmila Petrović sa šest golova, po pet su postigle Katarina Ježić i Kinga Bizdra, a četiri Irina Nikitina. Istakla se i Marta Žderić je sa 16 odbrana.

U ekipi Danilovgrada istakla se Đurđina Malović sa pet golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније