Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

12. 07. 2019. 10:27 >> 10:26
2

LŠ ZA RUKOMETAŠICE

Budimpešta domaćin F4 i narednih pet godina

Finalni turnir Lige šampiona za rukometašice i u narednih pet godina igraće se u Budimpešti. Glavni grad Mađarske koji je u prethodnih šest godina bio domaćin završnog turnira, do 2024. biće mjesto na kojem će se odlučivati o najvažnijem trofeju u evropskom rukometu, saopšteno je iz ŽRK Budućnost.

Ugovor kojim je definisano da Budimpešta i u narednih pet godina bude domaćin završnog turnira elitnog takmičenja, potpisan je uoči premijernog meča Evropskog prvenstva za igračice do 19 godine koje se održava u Đeru.

Budimpešta i "Laslo pap" arena postali su sinonim za završnicu Lige šampiona za rukometšaice, a Budućnost je četiri puta bila dio najvažnijeg događaja u evropskom rukometu.

"Plave" su 2015. godine, u Budimpešti, osvojile trofej Lige šampiona, drugi u klupskoj istoriji, a nakon što su propustila dva posljednja finalna turnira, u novoj sezoni imaju ambiciju da se ponovo nađu u elitnom društvu.

Finalni turnir za sezonu 2019/20 na programu je 9. i 10. maja 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније