Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavila B.B. ]

18. 06. 2019. 12:08 >> 12:08

PODRŠKA MINISTARSTVA SPORTA

Rukometnom savezu 50.000 eura

Povodom plasmana ženske rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo i muške reprezentacije na Evropsko prvenstvo, Ministarstvo sporta i Vlada Crne Gore opredijeliće Rukometnom savezu 50.000 eura kao podršku za učešće na tim prestižnim takmičenjima.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović, zbog uspjeha rukometaša primio je predsjednika Rukometnog saveza Crne Gore Petra Kapisodu, kao i sportistkinje i sportiste Milenu Raičević, Anđelu Bulatović, Vladana Lipovinu i Stefana Čavora.

Janović je na sastanku još jednom čestitao rukometašicama i rukometašima plasmane na takmičenjima, ističući činjenicu da je Crna Gora ove godine postigla sjajne rezultate, te da je čak šest nacionalnih timova obezbijedilo ušeće na svjetskim i evropskim takmičenjima.

"Ova godina, jedinstvena po činjenici da imamo čak šest nacionalnih timova u kolektivnim sportovima na svjetskim i evropskim prvenstvima, pokazatelj je ogromnog uspjeha našeg sporta i dokaz kvaliteta naših sportista" kazao je Janović.

Ministarstvo sporta i mladih će sa 50 hiljada eura dati doprinos realizaciji obaveza koje se odnose na učešće naših reprezentacija na pomenutim takmičenjima.

Ministar je rukometašima i rukometašicama još jednom poželio sreću, poručujući da se nada, da će se sa takmičenja vratiti sa medaljama i tako ponovo obradovati Crnu Goru.

Predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda i reprezentativci, zahvalili su se ministru na kontinuiranoj podršci uz isticanje da je ona jako značajan motiv za ostvarivanje dobrih rezultata.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније